Contact

Algemene informatie

Een bezoek aan ’t Zwanenbroekje of meer informatie?
Vul het contact formulier in.

Interesse in  de nieuwsbrief?

Stuur een mail naar:benjjpolman@hotmail.com

Bereikbaarheid

Per Bus

Neem lijn 80 richting Millingen.  Stap uit in Ubbergen bij halte  "Ubb.Holleweg". Loop ongeveer 50 meter richting Beek in de richting van de helling en ga linksaf de Ubbergensdijk in. Aan einde weg, bij de Rijksweg N325 rechtsaf en iets verderop het fietspad volgen wat langs de rijksweg Nijmegen-Kleef loopt. Wandel tot aan de witte voetgangersbrug.

Boven op de brug hebt u een overzicht over het terrein. Rechts ligt een pad in de richting van het kerkje van Persingen, dat is de oostgrens van het terrein.

Schuin tegenover de witte brug begint een voetpad dat langs de beek loopt naar een pontje over het meertje. Vanaf dit pad heeft u tevens een overzicht van het terrein.

Per auto

Vanaf het Trajanusplein richting Beek/Kleve, via N325. Bij kruispunt met verkeerlichten, linksaf  richting Millingen nemen. Na ongeveer 50 meter een kleine weg linksaf nemen; is een doodlopende weg. Geheel doorrijden tot einde van deze weg.

Per fiets

Vanaf het Trajanusplein richting Beek/Kleve, via N325. Doorfietsen tot de witte brug over de N325. Hier de fiets stallen en het bruggetje over steken.

Of alternatief:

De N325 volgen tot kruispunt met verkeerlichten, linksaf  richting Millingen nemen. Na ongeveer 50 meter een kleine weg linksaf nemen; is een doodlopende weg. Geheel doorrijden tot de witte voetgangersbrug.